Privacy verklaring

Printhier respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.
Indien justitiële diensten of andere officiële instanties op juridische gronden inzage eisen in persoonlijke gegevens kan Printhier hiertoe overgaan.

.
.

Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten van Printhier.
Door gebruik te maken van de diensten die Eliq u aanbiedt gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen.

.
.

Printhier gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
Levering drukwerk, .
en alle artikelen zoals die verder op onze site - www.printhier.nl - aangeboden worden.

.
.
 • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
 • .
 • Om het winkelen bij Printhier zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op.
  Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.
 • .
 • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties.
  Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door ons een e-mail te sturen of uw voorkeur aan te passen bij mijn account.
 • .
 • Als u bij printhier een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens.
  In uw printhier account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen.
 • .
 • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Printhier verkoopt uw gegevens niet
Printhier zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij printhier
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van printhier, dan kunt u ons een e-mail sturen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Volgende

Over ons

Welkom bijPrinthier.nl!, Uw online e liquid shop, voor betaalbare prijzen.

Kontakt

Printhier
Wendakker 46
9932 AW Delfzijl
Tel: 06-26937441

Bankrelatie: ING Delfzijl
Rek. nr: NL21 INGB 0006 4230 79
KvK-nummer: 29833043
 /